Elegant, västliknande korsett

1 199 kres-92138
Elegant, västliknande korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Elegant korsett i en annorlunda och fräck design. Utseendet är kostyminspirerat vilket gör att korsetten, trots sin utmanande modell, är stilig, snygg och raffinerad. Korsetten har en bågformad urringning som tillsammans med halterneckbandet ger bysten en spännande och utmanande form. Plagget är lågt i ryggen där den även är försedd med en liten snörning. Mjuka skenor är placerade på väl valda ställen runt korsetten för att skänka en vackert kurvig figur.

Korsetten är kritstrecksrandig runt om, bortsett från mitt fram då den i ett V från urringningen och ner är helt vit och har vackert kontrasterade, svarta, påsydda knappar. På sidorna mitt fram finns också påsydda, breda vita band som som gör att korsetten ser ut att ha fickor.

En spännande och annorlunda korsett som passar till många olika tillfällen. Både uppklädda såväl som vardagliga. Med de sätta accessoarerna går den här korsetten hem överallt.

Elegant, västliknande korsett finns även i kategorierna:
Elegant, västliknande korsett Visa stor bild

Fler bilder på elegant, västliknande korsett

 Elegant, västliknande korsett, 2 Elegant, västliknande korsett, 3 Elegant, västliknande korsett, 4
Relaterat till Elegant, västliknande korsett: elegant, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info