Exklusiv och raffinerad korsett

12 649 krsh-1948-1
Exklusiv och raffinerad korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

OBS! Detta är en beställningsvara. Leveranstiden är 7-9 veckor. Bytesrätt eller returrätt ges inte. Däremot gäller vår garanti att varan är felfri.

Vacker korsett i djupt glansig satin som är helt övesållad med swarovski-kristaller i ett sirligt och attraktivt mönster.

Korsetten är utan axelband och har en liten V-ringning fram som ger bysten en spännande och lockande form. Plagget har skenor fram och i sidorna som tillsammans med snörningen bak förstärker intrycket av en smal midja och vackert formad byst och rundade höfter. I sidan finns en praktisk hyskknäppning som gör korsetten lätt att ta av och på. Längs med korsettens kanter finns ett smalt band med kristaller, likaså i de band som går längs med plagget. Det bedårande mönstret av kristaller börjar uppe vid urringningen och forsätter sedan ner över plagget till dess nederkant. Jämnt fördelat över korsetten framsida, bortsett från band och mönster, finns många små kristaller fastsydda som förhöjer korsettens exklusivitet. I denna korsett blir man inte bara en strålande skönhet, man blir även en lockande förförerska, allt beroende på vad man har på sig till korsetten

Andra underkläder på bilden eller matchande
Exklusiv och raffinerad korsett Visa stor bild

Fler bilder på exklusiv och raffinerad korsett

 Exklusiv och raffinerad korsett, 2
Relaterat till Exklusiv och raffinerad korsett: exklusiv, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info