Korsett med drakmönster i guld

1 539 kres-92118
Korsett med drakmönster i guld är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Elegant korsett med asieninspirerat drakmönster. Korsetten är gjord i en enkel modell med bågformad, utmanande urringning som visar upp en fyllig byst och är utan axelband. Plagget har blixtlås i sidan och snörning bak för att underlätta hantering vid av och påtagning.

Korsetten har även flera mjuka skenor placerade runt om som, tillsammans med snörningen bak, formar och stödjer kroppen på det sätt som önskas. Det är lätt att själv reglerna hur kroppen ska framhävas genom att snöra olika hårt. Korsetten har en kraftigt V-formad nederkant som förlänger midjan och ger höfterna en rundad form.

Det rikliga, vackra mönstret är gjort av guldfärgad silkestråd som broderats runt om hela korsetten. Det är ett attraktivt och tilltalande mönster som gör korsetten stilfull, utmanande och raffinerad. Inga andra utsmyckningar förekommer än det broderade mönstret och korsetten passar väl att användas till vardags som fest. Allt beroende på vad för slags övriga plagg man väljer att ha på sig.

Korsett med drakmönster i guld finns även i kategorierna:
Korsett med drakmönster i guld Visa stor bild

Fler bilder på korsett med drakmönster i guld

 Korsett med drakmönster i guld, 2 Korsett med drakmönster i guld, 3
Relaterat till Korsett med drakmönster i guld: guld, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info