Korsett med halterneck och krage

1 429 kres-92077
Korsett med halterneck och krage är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig halterneck-korsett i ett vackert mönster.

Korsetten har ett utmanande snitt och en vacker skärning som fokuserar på en fyllig byst och smal midja. Urringningen är något bågformad och tack vare halterneck-banden får bysten en väl attraktiv form. Banden fästs inte runt nacken, utan fortsätter runt halsen och det knäpps mitt fram på halsen med ett vackert broderat spänne. Bandet runt halsen har i övrigt samma mönster som korsetten mitt fram. Ett rikligt och väl tilltalat blommönster som är snirkligt broderat längs med framtycket från urringningen och ner.

Korsetten har blixtlås fram som för den enkelt att ta av och på, snörning bak som gör det lätt att reglera hud man vill att kroppen ska framhävas genom att snöra olika hårt, och mjuka skenor placerade runt om korsetten som ger stöd, komfort och hjälper till att forma kroppen på det vis som önskas.

Materialet är något glänsande vilket skänker plagget en exklusivitet och attraktion som tillsammans med korsettens moderna utförande passar till alla tillfällen man kan tänka sig. Fest som vardag, allmän som privat. Den är enkelt att klä upp sig till. Allt man behöver för att vara klar för en finare fest är en svart kjol och sedan är man klar.

Korsett med halterneck och krage finns även i kategorierna:
Korsett med halterneck och krage Visa stor bild

Fler bilder på korsett med halterneck och krage

 Korsett med halterneck och krage, 2 Korsett med halterneck och krage, 3
Relaterat till Korsett med halterneck och krage: halterneck, korsett, krage.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info