Korsett med skotska hundar

939 krsh-88019
Korsett med skotska hundar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig och utmanande bustier i ett vacker snitt som följer kroppen på ett förföriskt vis. Urringningen är något V-formad vilket exponerar bysten på ett vackert vis. Axelbanden är försedda med spets, är reglerbara och fästs i bakstycket av spandex, där det även finns en hysk- och hakknäppning. Bustiers framstycke är gjord i bomull och har skenor som ger kroppen en slimmad linje. Mönstret består av små, svarta prickar och hundar (av rasen skotsk terrier) med röda halsband som täcker hela framsidan av plagget. Längs med bustierens nederkant sitter en läcker och vackert dekorerad, spetskant som förhöjer plaggets sexighet. Stora och fint kontrasterande röda rosetter finna fästade i spetsbanden. Avtagbara och reglerbara strumpeband medföljer.

Kombinera gärna plagget med höta strumpor och/eller den minikjol som sys på bild,. Dessa ingår inte men finns att köpa separat. En matchande stringtrosa igår.

Korsett med skotska hundar Visa stor bild

Fler bilder på korsett med skotska hundar

 Korsett med skotska hundar, 2 Korsett med skotska hundar, 3 Korsett med skotska hundar, 4 Korsett med skotska hundar, 7
Relaterat till Korsett med skotska hundar: korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info