Satinkorsett i stretch

1 099 krsh-29000
Satinkorsett i stretch är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg och stilren korsett i skimrande satin. Korsetten har insydda skenor som löper lodrätt runt hela plagget och smickrar kroppen. I över- och underkant, samt över axelbanden finns en delikat spets med ett kontrastfärgat satinband invävt vilket ger korsetten en ytterligare dimension av elegans. Dessa små satinband knyts ihop till rosetter mitt fram. På baksidan knäpps korsetten med hyskor och de tunna axelbanden är justerbara.

Avtagbara strumpeband medföljer.

Denna söta och samtidigt eleganta korsett är en mycket populär produkt ur vårt sortiment och en vara vi starkt rekommenderar.

Satinkorsett i stretch finns även i kategorierna:
Satinkorsett i stretch Visa stor bild

Fler bilder på satinkorsett i stretch

 Satinkorsett i stretch, 2 Satinkorsett i stretch, 3 Satinkorsett i stretch, 4 Satinkorsett i stretch, 5 Satinkorsett i stretch, 6 Satinkorsett i stretch, 7 Satinkorsett i stretch, 8 Satinkorsett i stretch, 9 Satinkorsett i stretch, 10
Relaterat till Satinkorsett i stretch: stretch.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info