Somrig, randig korsett med rosett

1 319 kres-92091
Somrig, randig korsett med rosett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck och annorlunda korsett i en sval stil som kan komma till bra användning till sommaren. Modellen är kort och har rak skärning både i över- och nederkant. Blixtlåset i sidan underlättar av- och påtagning och materialet är elastiskt och följer kroppens konturer väl. I överkant är korsetten sydd med ett brett band vari en stor och vacker rosett är fästad mitt fram. I övrigt består mönstret av ränder som i inläggen är omväxlande lodräta och omväxlande diagonala.

Det är just elasticiteten i detta plagg som gör den så attraktiv. På det vis den följer kroppen, framhäver den också de kurvor man har naturligt, och det gör den utmanande, sexig och framför allt snygg på ett sätt som inte nödvändigtvis exponerar mycket av bysten. Det gör att korsetten går hem i alla de flesta sammanhang. Under en kort jacka och en kjol eller byxor är man färdigklädd för festen. Vid mer privata tillfällen skippar man helt enkelt jackan och kjolen eller byxorna och är färdigklädd.

En korsett med många möjligheter.

Somrig, randig korsett med rosett Visa stor bild

Fler bilder på somrig, randig korsett med rosett

 Somrig, randig korsett med rosett, 2
Relaterat till Somrig, randig korsett med rosett: korsett, randig, rosett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info