Spetskorsett med volanger och rosetter

1 319 krce-335
Spetskorsett med volanger och rosetter är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna korsett är tillverkad i stretchig spets och har både vadderade kupor och insydda skenor för att framhäva den kvinnliga figuren. I ryggen finns dekorativ knäppning med hyskor. Hela korsetten är dekorerad med vackra satinband, volanger och rosetter. Både axelband och strumpeband är avtagbara.

Den här korsetten är som en liten bakelse, läckert förföriskt men samtidigt flickigt gullig. Tankarna förs till lolitor och busiga skolflickor. Man matchar denna korsett med passande spetstrosor och stockings och gärna läckra pumps. Det går förstås också bra att använda den till fest i kombination med kjol eller byxor - och högklackat givetvis.

Spetskorsett med volanger och rosetter Visa stor bild

Fler bilder på spetskorsett med volanger och rosetter

 Spetskorsett med volanger och rosetter, 2 Spetskorsett med volanger och rosetter, 3 Spetskorsett med volanger och rosetter, 4
Relaterat till Spetskorsett med volanger och rosetter: rosetter, volanger.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info