Vändbar korsett med kritstrecksränder

1 649 krsh-rc1250
Vändbar korsett med kritstrecksränder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Häftig korsett i en smickrande modell som kan vändas ut och in och därmed bäras som två helt skilda plagg. Korsetten är framtill utrustad med en diskret knäppning och plaggets bakre del utgörs av ett enfärgat tyg som är mycket mjukt och bekvämt. Korsetten levereras tillsammans med en stringtrosa.

Korsettens ena sida är sydd i ett lekfullt tyg med en mycket rolig färg. I midjan smyckas korsetten av en utsmyckad spetsbård med en litet band i satin som skapar en romantisk känsla.

Den andra sidan av korsetten dekoreras av ett klassiskt kritstrecksrandigt mönster i traditionella färger. I övre kant pryds korsetten av en söt spetskant med ett fint mönster.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vändbar korsett med kritstrecksränder finns även i kategorierna:
Vändbar korsett med kritstrecksränder Visa stor bild

Fler bilder på vändbar korsett med kritstrecksränder

 Vändbar korsett med kritstrecksränder, 2 Vändbar korsett med kritstrecksränder, 3 Vändbar korsett med kritstrecksränder, 4 Vändbar korsett med kritstrecksränder, 5 Vändbar korsett med kritstrecksränder, 6 Vändbar korsett med kritstrecksränder, 7
Relaterat till Vändbar korsett med kritstrecksränder: korsett, vändbar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info