Fångkostym i sex delar

879 krsh-6204
Fångkostym i sex delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Attraktiv och utmanande kostym i sex delar föreställande en fånge. Ingår i kostymen gör en topp, en kjol, hatt, halsband, handbojor samt stockings.

Den fångrandiga toppen är en trekantsbehå med reglerbara axelband och knäppning bak. Längs med kanterna dekoreras kuporna med en rynkad spetskant och runt om hela toppen sitter också en liten och diskret bågformad spetskant.

Minikjolen av kortkort och tight modell har utskurna två flikar fram där de justerbara strumpebanden börjar på två olika ställen och sedan möts och blir ett. I nederkant är kjolen, som likt toppen är randig, dessutom dekorerad med en liten rynkad spetskant.

En randig hatt, ett tättsittande halsband med texten ”Paris” i strassprydda bokstäver, handbojor i plast samt lårhöga stockings att fästa i kjolens strumpebandshållare är andra roliga attiraljer som medföljer denna snygga fångdräkt!

Fångkostym i sex delar finns även i kategorierna:
Fångkostym i sex delar Visa stor bild

Fler bilder på fångkostym i sex delar

 Fångkostym i sex delar, 2

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info