Kostym, 20-tals dansös

989 krsh-7461
Kostym, 20-tals dansös är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg och raffinerad kostym inspirerad från dansösernas klänningar på 20-talet. Här i en ny tappning. Kostymsetet är om två delar, en klänning och ett tidsenligt, plajettbestrött pannband med fjäderdekration.

Klänningen är gjord i åtsmitande spandex med en en bred paljettkant i den bågformade urringningen och över armarna. I dansöskostymens nederkant hänger två rader av långa, förföriska fransar som rör sig attraktivt i takt med kroppen. Även runt ärmarnas paljettkanter hänger långa fransar. En härligt, svängig maskeradklänning som går hem i många fler sammanhang än till halloween och liknande fester. Endast fantasin sätter gränser för vad dansöskostymen kan användas till.

De övriga plagg som visas på bilden som strumpeband, stockings och handskar ingår inte, men strumpeband och stockings finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kostym, 20-tals dansös finns även i kategorierna:
Kostym, 20-tals dansös Visa stor bild

Fler bilder på kostym, 20-tals dansös

 Kostym, 20-tals dansös, 2 Kostym, 20-tals dansös, 3
Relaterat till Kostym, 20-tals dansös: 20-tal, kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info