Kostym, kvinnlig musketör

989 krsh-7386
Kostym, kvinnlig musketör är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fräck och lekfull musketörkostym i ett set om tre delar, en klänning, en hatt och ett svärd. Klänningen är påkostad och gjord i elastisk sammet med med krage och maschetter i satin.

På kragen och manschetternas kanter sitter en dekorativ spets som gör plagget extra raffinerat. Ärmarna är långa och vida och de har påsydda guldband. Baktill har kostymen snörning för extra bra passform. I kanterna av den djupa urringningen finns en liten snörning som snarare är till för att dra blickarna till bysten än för att dra ihop plagget, vilket gör musketörkostymen än mer lockande och attraktiv. Mitt fram under bysten finns en stor gulddekoration. I kjolens nederkant skymtar en spets. Spetsen tillhör en underkjol som går att köpa separat.. Hatten är gjord i ett styvt material med en fjäder och ett band med spänne. Bandens kanter går utanför brettets kanter.

Övriga produkter som visar på bilden ingår inte, men handskar, peruk, underkjol och strumpbyxa finns att köpa separat.

Kostym, kvinnlig musketör finns även i kategorierna:
Kostym, kvinnlig musketör Visa stor bild

Fler bilder på kostym, kvinnlig musketör

 Kostym, kvinnlig musketör, 2 Kostym, kvinnlig musketör, 3
Relaterat till Kostym, kvinnlig musketör: kostym, musketör.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info