Doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder

739 krle-83530
Doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En söt maskeraddräkt i två delar som föreställer en flirtig doo wop-tjej, direkt från det härliga 50-talet! Kostymen innehåller en klänning samt en matchande scarf.

Den charmiga klänningen utgörs av en skjortliknande överdel samt en knälång kjoldel och ger intrycket av att vara tvådelad. Överdelen har korta ärmar, knappar samt en liten krage som omringar den lagom exponerande urringningen. Kjolen är av modell med härlig vidd som svänger i takt med kroppens rörelser. Den är tillverkad i ett tyg med söta prickar och pryds nedtill av applikationer föreställande noter. I midjan sitter dessutom ett bälte med strassprytt spänne som skiljer klänningens båda delar från varandra.

Medföljer gör även en söt prickig scarf i samma tyg som kjoldelen, som kan fästas runt halsen och kompletterar denna charmiga dräkt som andas 50-tal!

Övriga produkter, som underkjol och strumpor, ingår inte men finns att köpa separat.

Doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder

 Doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder, 2
Relaterat till Doo wop-tjej från 50-talet, maskeradkläder: 50-tal, maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info