Maskeradkostym, zigenerska

909 krle-53205
Maskeradkostym, zigenerska är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snyggt maskeradset som föreställer en zigenerska och består av en topp, en lång kjol och en huvudbonad(scarf).

Toppen är sydd i en härlig, mycket kort modell med långa vida ärmar som pryds av en kontrastfärgad nedre kant samt av ett band med berlocker. Toppens övre del smyckas av fina rynkor och av en rak urringning som framhäver axlarna. Nedtill pryds toppen av ett vackert färgat tyg med många detaljer såsom en bård, en snörning och fina band. Det färgade tyget utgör även toppens axelband.

Kjolen är tillverkad i en lång och böljande silhuett med en djup slits som skapar en mycket tilltalande look. Nedtill är kjolen försedd med en vacker bård som följer den nedre kanten samt slitsen. Denna kjol dekoreras upptill av en scarf som skapar intrycket av att vara knuten runt höften. Scarfen har en fin färg och dekoreras av ett band med söta berlocker.

I setet medföljer en huvudbonad vilket är en scarf som matchar snyggt till kläderna och knyts på huvudet för att skapa en trovärdig look.

Maskeradkostym, zigenerska Visa stor bild

Fler bilder på maskeradkostym, zigenerska

 Maskeradkostym, zigenerska, 2

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info