Zigenerska, maskeradkostym

969 krle-83941
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 41 kr/mån med Klarna. Mer info »
969 kr

Spännande maskeradset som föreställer en zigenerska och består av bustier, kjol, huvudduk samt lösa ärmar.

Bustiern är tillverkad i en klassisk silhuett med ett fint halterneck-axelband. Kuporna på denna bustier smyckas av en livfull färg och i övre kant pryds plagget av en lekfull spetsbård, charmiga berlocker och ett stort smycke föreställande en diamant. Framtill är bustiern även utrustad med en kontrastfärgad bård med en tilldragande snörning och fina band.

Kjolen är sydd i en lekfull silhuett som är lång och rundad baktill, men kortare på framsidans sida där kjolen utgörs av ett vackert färgat tyg med ett sicksackmönster av band med berlocker. Resterande del av kjolen utgörs upptill av ett enfärgat tyg och nedtill av ett härligt tyg med ett spännande mönster. I övre kant på kjolens baksida dekoreras plagget även av det vackert färgade tyget med berlocker.

Till detta set medföljer även en scarf som knyts runt huvudet samt lösa ärmar. Ärmarna är långa, fluffiga och vida och pryds av guldfärgade sömmar vilket skapar en riktigt härlig look.

Zigenerska, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Zigenerska, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på zigenerska, maskeradkostym

 Zigenerska, maskeradkostym, 2 Zigenerska, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info