Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar

859 krce-m6149
Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Gulligt maskeradset i form av ett sött lamm. I maskeradsetet ingår en byxdress, handskar och skoöverdrag.

Denna byxdress är sydd i en kort modell med korta ärmar. Byxdressen utgörs av ett mysigt, lurvigt tyg och är försedd med en härlig luva med öron och rosetter, en fin svans med en rosett, en lång dragkedja framtill samt med en stor ficka i ett tyg med ett charmigt rutmönster på framsidan.

Skoöverdragen slutar under knäna, är tillverkade i samma härliga tyg som byxdressen och smyckas i nedre kant av ett häftigt lacktyg som skapar intrycket av klövar. Även handskarna matchar fint till den resterande delen av dräkten och utgörs även de av ett lurvigt tyg samt pryds av verklighetstrogna klövar.

Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar Visa stor bild

Fler bilder på gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar

 Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar, 2 Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar, 3 Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar, 4
Relaterat till Gulligt lamm, maskeraddräkt i tre delar: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info