Zebradräkt, tre delar

879 krce-m6168
Zebradräkt, tre delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lekfullt maskeradset som består av en kort klänning, handskar och benvärmare. Detta maskeradset föreställer en snygg zebra och för tankarna till savannen!

Klänningen utgörs av ett zebramönstrat material men smyckas framtill av ett kontrastfärgat parti. Denna klänning har en dragkedja framtill, halvlånga ärmar samt är den försedd med en härlig svans baktill och med en stor luva. Luvan pryds av söta öron och av en fin, randig man.

Benvärmarna är sydda i en kort modell av samma zebramönstrade material som klänningen. Baktill är de enfärgade och i nedre kant framtill smyckas de av ett fint läderliknande material som skapar intrycket av ett par hovar.

De fingerlösa, korta handskarna påminner mycket om benvärmarna och smyckas av fint zebramönster, ett enfärgat parti och verklighetstrogna hovar.

Zebradräkt, tre delar Visa stor bild

Fler bilder på zebradräkt, tre delar

 Zebradräkt, tre delar, 2 Zebradräkt, tre delar, 3 Zebradräkt, tre delar, 4

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info