Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar

549 krce-m6120
Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lekfullt maskeradset som för tankarna till Mästerkatten i stövlar och består av en hatt, klänning med inbyggd cape, och skoöverdrag.

Klänningen är sydd i en ung och fräsch modell som är kort, följsam och har långa, kontrastfärgade ärmar i en voluminös form. Framtill pryds klänningen av ett stort emblem samt är denna klänning försedd med en härlig cape i en kort modell som knyts framtill och smyckas av guldfärgade och mycket dekorativa kanter. Baktill pryds klänningen av en härlig svans och av en rosett.

Till klänningen levereras skoöverdrag som utgörs av ett läderliknande material och smyckas av en krage och av ett spänne vilket skapar intrycket av ett par faktiska stövlar. Även en hatt som pryds av många härliga detaljer som kattöron, ett vackert band och en rosett medföljer och skapar en spännande look.

Vänligen notera att värjan på bilden inte medföljer.

Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar finns även i kategorierna:
Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar Visa stor bild

Fler bilder på mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar

 Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar, 2 Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar, 3
Relaterat till Mästerkatten i stövlar, maskeraddräkt i fyra delar: maskeraddräkt, stövlar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info