Militärinspirerat set, maskeradkläder

1 689 krle-83694
Militärinspirerat set, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En charmig maskeradkostym i fyra delar som förställer en snygg armétjej. Delar som ingår i setet är en klänning, en jacka, ett bälte samt en hatt.

Den kamouflagemönstrade miniklänningen är kort och ärmlös med en läcker snörning vid bysten. Ett emblem med texten ”BOMBIN’ BETTY” finns vid bröstet och nedtill är klänningen dekorerad med tre tryck föreställande patroner. På rumpan står ”BANG! BANG!” tryckt med stora bokstäver och klänningen är dessutom försedd med strumpeband.

Jackan är av kort modell med långa ärmar. På vänstra ärmen finns ett emblem föreställande den amerikanska flaggan och jackan har även en mjuk, fluffig krage.

Medföljer gör också ett snyggt bälte som sitter bra i hällor på höften samt en liten militärgrön hatt med ett rött band.

Stockings att fästa i strumpebanden ingår inte men kan köpas separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Militärinspirerat set, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Militärinspirerat set, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på militärinspirerat set, maskeradkläder

 Militärinspirerat set, maskeradkläder, 2 Militärinspirerat set, maskeradkläder, 3
Relaterat till Militärinspirerat set, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info