Kvinnlig gangster

2 969 krsh-7802
Kvinnlig gangster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En sensuell och sofistikerad maskeradkostym föreställande en kvinnlig gangster som ger ett självsäkert intryck. Kostymen är tredelad och består av en korsett, en kjol samt en liten hatt.

Korsetten är i en smickrande modell som ger kroppen en fin siluett. Den är tillverkad i ett kritstrecksrandigt tyg och har en stor vit krage samt en rad med knappar framtill. I ryggen är korsetten mycket smal och den har dessutom en praktisk knäppning i sidan för enklast möjliga på- och avtagning.

Den matchande pennkjolen är i en mycket snäv och elegant modell och även den är tillverkad i det snygga kritstrecksrandiga tyget. Kjolen är knälång och har i bak en dekorativ dragkedja.

Den lilla hatten är likaså gjord i ett kritstrecksrandigt tyg och pryds med ett brett sidenband. En liten fjäder smyckar även den kompletterande hatten, vilken fulländar kostymen.

Handskar och strumpor ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Kvinnlig gangster finns även i kategorierna:
Kvinnlig gangster Visa stor bild

Fler bilder på kvinnlig gangster

 Kvinnlig gangster, 2 Kvinnlig gangster, 3
Relaterat till Kvinnlig gangster: gangster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info