Charmig häxkostym, plus size

939 krle-x83842
Charmig häxkostym, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg maskeraddräkt som förställer en läcker halloweenhäxa. Kostymen är tvådelad och består av en klänning samt en matchande hatt. Denna maskeradklädnad finns även i lite större storlekar.

Klänningen är av smickrande modell med åtsmitande liv och lätt utstående kjol. Det rynkade bystpartiet och de nedhasade ärmarna med taggade kanter är överdragna med vacker blommig spets, och resten av livet är tillverkat i ett enfärgat tyg och pryds framtill med en dekorativ snörning. Kjoldelen, med fin vidd och volym, utgörs av flera lager skir tyll i olika färger.

Den matchande häxhatten är av klassisk modell med spetsig topp. Hatten är tillverkad i ett glänsande lila tyg som är överdraget med spets, och den pryds även av ett sidenband med ett spänne.

Övriga produkter ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Charmig häxkostym, plus size finns även i kategorierna:
Charmig häxkostym, plus size Visa stor bild

Fler bilder på charmig häxkostym, plus size

 Charmig häxkostym, plus size, 2 Charmig häxkostym, plus size, 3
Relaterat till Charmig häxkostym, plus size: charmig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info