Hondjävul, maskeradkläder, plus size

1 469 krsh-x7531
Hondjävul, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande och eldig kostym föreställande en hondjävul. Den tredelade dräkten består av en klänning med matchande horn och vingar.

Klänningen är i en förförisk och utmanande modell med lätt hjärtformad urringning och utstående kjol. Djävulsklänningen är tillverkad i röd, elastisk sammet med rödfärgade maraboufjärdrar i över- och underkant som förstärker kostymens sensuella och lockande förförelse. Klänningen är även försedd med en attraktiv snörning bak i ryggen.

För att göra djävulskostymen fullständig medföljer glänsande horn på ett diadem samt ett par fräcka vingar med rött glitter som bildar konturer av eld.

I denna djävulskt snygga kostym kan ingen vara annat än het och förförisk. Den passar utmärkt till fest men även som extra krydda vid privata tillfällen. Kostymen finns i stora storlekar.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Hondjävul, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Hondjävul, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på hondjävul, maskeradkläder, plus size

 Hondjävul, maskeradkläder, plus size, 2
Relaterat till Hondjävul, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info