Korsett och kjol med dödskallemönster

2 749 krsh-7816
Korsett och kjol med dödskallemönster är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En dödligt snygg maskeradkostym i fyra delar som innehåller en korsett, en minikjol, en liten hatt samt rosetter att fästa på skorna.

Korsetten är av axelbandslös modell med hjärtformad urringning som smickrar bysten. Framtill har korsetten ett färgglatt mönster föreställande dödskallar i olika former och i sidan är den försedd med en diskret knäppning för enklast möjliga på- och avtagning.

Minikjolen är i en kortkort vippig modell med fin volym. Den utgörs av flera lager, där det översta har tre färgblock – det ena i samma dödskallemönstrade tyg som återfinns hos korsetten och de andra två i svart respektive lila.

Hatten, som ingår, är i en klassisk, mycket liten modell och dekoreras med en dödskalle samt färgglada tygbitar. Medföljer gör också söta rosetter att fästa på skorna.

Underkjol, handskar och stockings ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Korsett och kjol med dödskallemönster finns även i kategorierna:
Korsett och kjol med dödskallemönster Visa stor bild

Fler bilder på korsett och kjol med dödskallemönster

 Korsett och kjol med dödskallemönster, 2 Korsett och kjol med dödskallemönster, 3
Relaterat till Korsett och kjol med dödskallemönster: kjol, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info