Cigarettflicka, maskeradkostym

1 979 krle-85022
Cigarettflicka, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En charmig maskeraddräkt som föreställer en cigarettflicka från förr. Delar som ingår i setet är en korsett, en kjol, ett halsband, en hatt samt en låda med band.

Korsetten är tillverkad i ett glänsande satintyg och är av smickrande modell som framhäver bysten på ett smakfullt vis och ger kroppen en vacker siluett. Breda sammetshalterneckband går bak i nacken och andra sammetsdetaljer dekorerar korsetten framtill. I fram finns även guldknappar med kedjor och en fin, snirklig guldbård.

Kjolen har en härlig volym och utgörs av flera lager med bland annat en vacker sammetskant och guldfärgat nät som sticker fram.

Medföljer gör även en rosett att bära runt halsen, en liten rund hatt samt en låda i guldband som gör den lätt att bära.

Underkjolen och handskar ingår ej, men liknande finns att köpa separat.

Cigarettflicka, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Cigarettflicka, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på cigarettflicka, maskeradkostym

 Cigarettflicka, maskeradkostym, 2 Cigarettflicka, maskeradkostym, 3

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info