Cleopatra, kostym

829 krsh-7784
Cleopatra, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Lockande kostymset om fyra delar bestående av en klänning, mantel, muddar och hårprydnad.

Klänningen är gjord i silkessammet med ett tryckt leopardmönster, i ett sexigt utförande med djup urringning och kort skärning nedtill. Plagget är avskuret under bysten i ett guldfärgat tyg med en fin dekor mitt fram. Ned över kroppen faller sedan klänningen löst. Kanterna i urringningen, och i avskärningen under bysten, är försedda med vackra guldband som förstärker klänningen elegans.

Manteln är gjord i tunt nät och faller löst ned över ryggen. Den är fästad i ett brett guldband runt halsen. Muddarna är elastiska och från dem hänger nät av samma typ som i manteln.

Hårprydnaden är gjord av glittrande nät och paljetter i glänsande guldfärg och är fästade i ett elastiskt band som placeras runt huvudet, över pannan. Mitt fram finns en stor dekor föreställande en juvel. Från sidorna händer flera band av paljetter för att fullända intrycket av en förförande Kleopatra.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Cleopatra, kostym finns även i kategorierna:
Cleopatra, kostym Visa stor bild

Fler bilder på cleopatra, kostym

 Cleopatra, kostym, 2
Relaterat till Cleopatra, kostym: kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info