Häftig piratkostym, maskeradkläder

1 269 krle-53209
Häftig piratkostym, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Maskeraddräkt föreställande häftig pirattjej

Den här läckert tvådelade maskeraddräkten med lösa ärmar lämnar magen bar och ger ett flickaktigt intryck. Överdelen består av en väst med korsettsnörning med smalt, svart satinband. Den är dekorerad med guldkantade röda band framtill som är fästade med guldfärgade metallknappar. Västen är urringad under bysten och framhäver den romantiska, vita blusen, som knyts med ett smalt band i urringningen. De tillhörande ärmarna är flikade för ett slitet och tufft intryck och har smala, svarta satinband som är knutna runtom med en rosett. Den söta kjolen består av tre volanger i lager. Två volanger består av svart spetstyg med söt kant och den mellersta volangen är röd- och svartrandig. Kjolen får ett häftigt och tufft intryck med det draperade tygbältet som är mönstrat med dödskallar och fäst med ett guldskimrande spänne i hamrad metall föreställande en dödskalle.

Dräkten i två delar med tygbälte och spänne, och de lösa ärmarna ingår.

Den guldkantade pirathatten med svart spets och rött satinband passar fint till dräkten. Den ingår inte men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Häftig piratkostym, maskeradkläder finns även i kategorierna:
Häftig piratkostym, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på häftig piratkostym, maskeradkläder

 Häftig piratkostym, maskeradkläder, 2
Relaterat till Häftig piratkostym, maskeradkläder: maskeradkläder, piratkostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info