Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size

1 319 krle-83831x
Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Detaljrik och snygg maskeraddräkt som föreställer en läcker pirat! Denna maskeraddräkt utgörs en klänning som slutar en bit över knäna med många detaljer. Dräktens överdel är i en blusliknande modell med snygga volanger i övre kant och korta ärmar med ett snyggt sicksack mönster nedtill. Över denna blusliknande del har dräkten en klänning med smala axelband och detaljer såsom spets och en fin snörning i snygga band av satin. Klänningens nedre del utgörs i mitten av ett snyggt randigt tyg med ett sicksack mönster i nedre kant och på sidorna av ett enfärgat tyg som dekoreras av ett vackert tyg av spets. Alla delar på denna piratdräkt går i färgskalan svart-vit-röd och skapar en sann piratanda!

Övriga detaljer ingår ej men finns att köpa separat!

Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size

 Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size, 2 Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size, 3
Relaterat till Piratkostym med sliten look, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder, piratkostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info