Fånge, maskeradkläder

549 krle-83536
Fånge, maskeradkläder är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läcker maskeradutstyrsel föreställande en fräck fånge i en otroligt snygg modell. Detta set inkluderar en klänning, en hatt och handbojor(leksaker).

Klänningen som ingår i detta snygga set är sydd i en halterneck modell med en lockande urringning. Klänningens övre del utgörs av ett charmerande randigt tyg som skapar den rätta fånge-känslan. Nedtill utgörs denna klänning av en kort plisserad kjol som skapar en mycket snygg kontrast till det övriga plagget. Ordet ”GUILTY” är tryckt på klänningens baksida samt över ena bröstet vilket bidrar till en mer lekfull och spännande look.

I setet ingår även en liten hatt i en enkel modell som likaså den dekoreras av ett snyggt, randigt tyg. Slutligen ingår även ett par leksaks handbojor som skapar en mer realistisk och dramatisk känsla. Snyggt!

Fånge, maskeradkläder Visa stor bild

Fler bilder på fånge, maskeradkläder

 Fånge, maskeradkläder, 2 Fånge, maskeradkläder, 3
Relaterat till Fånge, maskeradkläder: maskeradkläder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info