Polis, kostym

1 429 krsh-7624
Polis, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Poliskostym i ett set om fem delar bestående av en skjorta, byxor, hatt handfängsel och batong.

Skjortan är gjord i polyester, knäppt mitt fram med tryckknappar och har korta ärmar. På axlarna finns påsydda band med stjärnor och på ena ärmen två tvärgående ränder i avvikande material. Upptill på ena sidan finns ett påsytt stort emblem föreställande en polisbricka med texten ”POLICE” i samt en fågel med utbredda vingar och en sköld i amerikanska flaggans färger.

Byxorna är av klassisk finbyxstil med pressveck fram och bak. Hatten är gjord i samma material som de övriga plaggen i kostymen bortsett från skärmen som är glänsande svart och mitt fram finns en stor dekor föreställande en polisbricka.

De små detaljerna som handbojor i plast och batong fulländar Konstapel Lekfulls utseende. Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Polis, kostym finns även i kategorierna:
Polis, kostym Visa stor bild

Fler bilder på polis, kostym

 Polis, kostym, 2 Polis, kostym, 3
Relaterat till Polis, kostym: kostym, polis.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info