Poliskostym med korsett

3 299 krsh-7772
Poliskostym med korsett är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Utmanande kostymset om tio delar bestående av en korsett med avtagbara strumpeband, G-string, shorts med reglerbara strumpeband, polismössa, slips, handskar, stockings, polisbricka, handfängsel och batong.

Korsetten är a gjord elastisk twill med mycket djup ringning fram. Plagget är delat mitt fram och är försedd med en snörning i delningen samt blixtlås bak för bästa komfort och passform. Kuporna är rundade och har små, avtagbara kragar där den ena kragen är broderad med texten ”OFFICER McNASTY” och på den andra fästs polisbrickan.

G-stringtrosan matchar den övriga poliskonstapelkostymen väl och har smala band över höfterna.

De korta shortsen är av löst sittande modell och gjorda i elastiskt twill med fastsydda reglerbara strumpeband fästade utanpå plagget.

Polismössan är stor och gjord i ett glänsande, styvt material. Den har en kort skärm och är kantad med en dekorativ kedja. En slips i samma material som mössan fästs runt halsen.

Handskarna är korta och glänsande, gjorda i satin och är ett fint tillskott till poliskostymen.

Paret med stockings är gjorda i finmaskigt nät och fästs med fördel fast i strumpebanden från shortsen, eller i de avtagbara och reglerbara strumpebanden från korsetten.

Handfängslen är gjorda i plast och batongen är mycket liten och fungerar endast som en accessoar till kostymen.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte.

Poliskostym med korsett finns även i kategorierna:
Poliskostym med korsett Visa stor bild

Fler bilder på poliskostym med korsett

 Poliskostym med korsett, 2 Poliskostym med korsett, 3 Poliskostym med korsett, 4 Poliskostym med korsett, 5
Relaterat till Poliskostym med korsett: korsett, poliskostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info