Sexig polis, maskeraddräkt

919 krce-m6425
Sexig polis, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En förförisk maskeradkostym i sex delar med polistema. Setet består av en klänning, en BH, ett par shorts, stockings, en batong samt en hatt.

Klänningen har långa ärmar och en urringning som går under bysten. Framtill finns en praktisk dragkedja och på ena ärmen pryds klänningen av ett snyggt polisemblem.

Under klänningen bärs med fördel det medföljande underklädessetet som består av en bh och ett par shorts. Behån är tillverkad i ett glänsande PVC-material och pryds av texten ”POLICE”, ett emblem samt små, dekorativa handbojor. De matchande shortsen pryds av ett spänne framtill och små fickdetaljer baktill. Shortsen är även utrustade med avtagbara strumpeband.

Medföljer gör också ett par höga stockings i nät med spetskant att fästa i strumpebanden, en leksaksbatong och en polishatt.

Sexig polis, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Sexig polis, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på sexig polis, maskeraddräkt

 Sexig polis, maskeraddräkt, 2 Sexig polis, maskeraddräkt, 3 Sexig polis, maskeraddräkt, 4 Sexig polis, maskeraddräkt, 5
Relaterat till Sexig polis, maskeraddräkt: maskeraddräkt, polis, sexig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info