Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar

769 krce-m6179
Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset som föreställer en utmanande polis. Maskeradsetet består av en byxdress, ett bälte, en hatt och handbojor.

Byxdressen är sydd i en kort och åtsmitande modell med långa ärmar och en dragkedja framtill. Framtill är korsetten även försedd med en tilltalande urringning samt av en krage i lack. Byxdressens ärmar smyckas av ett stort polisemblem och nedtill av manschetter i lack. Även det medföljande bältet utgörs av lack och är sytt i en stilren modell. Hatten liknar en riktig polishatt och är utrustad med en skärm, detaljer i lack samt med ett stort polisemblem. De klassiska handbojorna ger denna look picken över i:et och skapar en riktigt utmanande känsla.

Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar finns även i kategorierna:
Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar Visa stor bild

Fler bilder på sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar

 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 2 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 3 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 4 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 5
Relaterat till Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar: maskeradkläder, sexig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info