Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar

769 krce-m6179
Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset som föreställer en utmanande polis. Maskeradsetet består av en byxdress, ett bälte, en hatt och handbojor.

Byxdressen är sydd i en kort och åtsmitande modell med långa ärmar och en dragkedja framtill. Framtill är korsetten även försedd med en tilltalande urringning samt av en krage i lack. Byxdressens ärmar smyckas av ett stort polisemblem och nedtill av manschetter i lack. Även det medföljande bältet utgörs av lack och är sytt i en stilren modell. Hatten liknar en riktig polishatt och är utrustad med en skärm, detaljer i lack samt med ett stort polisemblem. De klassiska handbojorna ger denna look picken över i:et och skapar en riktigt utmanande känsla.

Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar finns även i kategorierna:
Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar Visa stor bild

Fler bilder på sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar

 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 2 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 3 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 4 Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar, 5
Relaterat till Sexig polisdräkt, maskeradkläder i fyra delar: maskeradkläder, sexig.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn