Alice i underlandet, maskeradkostym

2 529 krsh-7825
Alice i underlandet, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En detaljrik maskeradkostym som föreställer den ljuva Alice i underlandet. Kostymen är så mycket som åttadelad och innehåller en topp, kjol, bolero, handskar, damasker, strumpeband, stockings samt ett diadem.

Toppen är korsettinspirerad med snörning i ryggen, markerade kupor med lätt vaddering och slimmande sömmar. Kuporna och toppens sidor är övertäckta av vacker skir spets, och både toppens nederkant samt kupornas överkant pryds av en spetskant. Mitt fram på magen är toppen dekorerad med en söt bild föreställande en flicka med en ram av rynkad volang och en liten rosett.

Kjolen är i en tight modell med rynk i sidorna. Nedtill är den försedd med en bred spetskant med blommigt mönster och pryds där även av två söta rosetter. Baktill har kjolen ett halvlångt släp av flera lager spets samt en stor och härlig rosett och den har även inbyggda strumpebandshållare.

Den lilla boleron är i en kort modell med korta ärmar som kantas med spets och små rosetter. Upptill hålls boleron samman med hjälp av en liten rosett som dekoreras av en bild på en tekopp och små knappdekorationer pryder den även i kanten.

För att komplettera dessa plagg och göra kostymen mer levande medföljer även fingerlösa handskar med knappar, matchande damasker med knappdekorationer och randiga stockings vilka fäster utmärkt i kjolens strumpebandshållare. Till sist ingår även ett sött diadem med en rosett samt ett strumpeband med dekoration av en tekopp.

Alice i underlandet, maskeradkostym finns även i kategorierna:
Alice i underlandet, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på alice i underlandet, maskeradkostym

 Alice i underlandet, maskeradkostym, 2 Alice i underlandet, maskeradkostym, 3
Relaterat till Alice i underlandet, maskeradkostym: alice, Alice i Underlandet, underlandet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info