Fågelskrämma, kostym

1 709 krsh-7615
Fågelskrämma, kostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg och klädsam kostym i ett set om fyra delar bestående av en topp, klänning, hatt och halmaccessoarer. Kostymen är inspirerad av filmen ”Trollkarlen från Oz” och föreställer en både smart och snygg fågelskrämma.

Toppen är av en kort modell med nedhasade ärmar i skotskrutigt mönster och har en något djup urringning som exponerar lagom mycket av bysten.

Klänningen är tillverkad i förtvättad denim med fransiga kanter och har en hysk- och hakknäppning i bak. Klänningen, som har breda axelband, börjar först under bysten och smiter åt kring midjan och böljar sedan ut från kroppen. Mitt fram är den dekorerad med två dekorativa, påsydda knappar och tygbitar i samma material som toppen.

Hatten är hög och spetsig med ett slokande brätte. Hjärtan av samma material som toppen finns påsydda på utvalda ställen.

Halmaccessoarerna består av ett halsband, två armband och två band att ha runt vristerna.

Övriga plagg och accessoarer ingår inte, men underkjol och stockings finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Fågelskrämma, kostym finns även i kategorierna:
Fågelskrämma, kostym Visa stor bild

Fler bilder på fågelskrämma, kostym

 Fågelskrämma, kostym, 2 Fågelskrämma, kostym, 3
Relaterat till Fågelskrämma, kostym: fågelskrämma, kostym.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info