Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt

1 849 krsh-7814
Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Underbar maskeraddräkt föreställande Tingeling(Tinkerbell) som inkluderar korsett, kjol, trollstav och vingar.

Huvuddelen av detta fina maskeradset är den smickrande och trendiga korsetten. Den är sydd i en klassisk modell av ett underbart material med ett fint glittermönster. Denna korsett dekoreras framtill av sömmar i läckra, kontrasterande färger och i övre kant av en underbar spetsvolang. Baktill har korsetten en mycket diskret och praktisk dragkedja.

I setet ingår även en snygg, glittrande paljettkjol i matchande färger till korsetten. Kjolen är mycket kort till modellen och är nedtill sicksack-formad. Hela kjolen dekoreras av fina paljetter förutom en snygg kant nedtill och en stor härlig rosett baktill. Charmerande!

Med dessa två plagg levereras även två detaljer som är pricken över i:et på denna dräkt. En underbar trollstav med en skimrande stjärna och stora transparenta vingar med glitterdetaljer som verkligen ger denna maskeraddräkt en riktig känsla av ”Tingeling”.

Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på tingeling (tinkerbell) maskeraddräkt

 Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt, 2
Relaterat till Tingeling (Tinkerbell) maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info