Vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym

969 krle-83913
Vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Charmigt maskeradset som föreställer en vakt från Alice i Underlandet och består av klänning samt håraccessoar. Strumpor, skor och spö ingår ej men finns att köpa separat.

Klänningen är sydd i en kort modell med långa ärmar och utgörs av ett mjukt och härligt tyg. Denna klänning har en rundad krage, med fina volanger och ett band, som sitter nära inpå halsen, men den har även en fin utskärning på bröstet vilken skapar en läcker urringning. Framtill och på ärmarnas nedre delar smyckas klänningen av ett kontrastfärgat tyg som ramas in av små volanger och pryds av romantiska applikationer i form av hjärtan. Klänningen dekoreras på axlarna av fina applikationer med snygga detaljer och lekfulla paljetter.

Till denna klänning medföljer en spännande håraccessoar. Håraccessoaren är formad som ett hjärta och pryds av glitter och volanger och matchar därmed otroligt snyggt till klänningen.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym Visa stor bild

Fler bilder på vakt från alice i underlandet, maskeradkostym

 Vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym, 2 Vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym, 3
Relaterat till Vakt från Alice i Underlandet, maskeradkostym: alice, Alice i Underlandet, underlandet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info