Pocahontas, maskeraddräkt

1 269 krle-53077
Pocahontas, maskeraddräkt är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Fantastiskt makeradset som föreställer den vackra indianprinsessan Pocahontas. Denna dräkt består av tre delar; en korsett, en kjol och ett hårband.

Denna charmerande och detaljrika korsett är sydd av ett fantastiskt mockaliknande material. I den uppseendeväckande urringningen dekoreras korsetten av ett sött randigt band med långa fina fransar, som även går runt ärmarna och skapar en mer påklädd look. Korsettens framsida pryds av färglada snörningar av ett stilrent band med vackra bårder som följer snörningen på sidorna.

I detta set ingår även en fantastisk kjol i samma vackra material som toppen. Denna kjol dekoreras av livfulla fransar av det mockaliknande materialet samt på sidorna av fina band som knyts till rosetter. Upptill dekoreras kjolen av ett tomt parti utan fransar som istället dekoreras av ett otroligt snyggt tryck i form av ett kors och en cirkel, samt pryds den övre kanten av fina ränder.

Slutligen ingår även ett hårband som fästs runt huvudet för att få fram Pocahontas perfekta indianlook. Hårbandet pryds av ett vackert blommönster i livfulla färger samt smyckas det baktill av otroligt söta fjädrar.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Pocahontas, maskeraddräkt finns även i kategorierna:
Pocahontas, maskeraddräkt Visa stor bild

Fler bilder på pocahontas, maskeraddräkt

 Pocahontas, maskeraddräkt, 2 Pocahontas, maskeraddräkt, 3
Relaterat till Pocahontas, maskeraddräkt: maskeraddräkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info