Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size

939 krle-x83616
Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En riktig flickdröm! Lyxig maskeradkostym i två delar föreställande en flirtig variant av Disneys klassiska Snövit. Delar som ingår är en klänning och en huvudbonad.

Denna maskeraddräkt är tillverkad i ett glansigt satinmaterial och har klara, glada färger i klassisk Snövitstil. Livet har en något kantig urringning varifrån en korsettsnörning löper ner till kjoldelen, och puffärmar samt organzakrage är söta detaljer som förstärker den sagolika prinsesskänslan. Kjolen är rynkad och uppfäst i gardinstil, samt dekorerad med små satinrosetter. En söt rosett till håret är pricken över i:et.

Klänningen bärs med fördel tillsammans med en underkjol för ökad volym. Underkjolen som visas på bilden ingår ej, men finns att köpa separat.

Denna maskeraddräkt finns i stora storlekar.

Material: 98% polyester, 2% elastan
Andra underkläder på bilden eller matchande
Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size finns även i kategorierna:
Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size Visa stor bild

Fler bilder på sagolik snövit, maskeradkläder, plus size

 Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size, 2
Relaterat till Sagolik Snövit, maskeradkläder, plus size: maskeradkläder, snövit.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info