Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer

609 krce-3637
Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett flirtigt underklädesset med julinspiration. Delar som ingår är en bh och ett par minishorts.

Bh:n smickrar bysten och ger den en fin form, och är även försedd med justerbara axelband. Upptill kantas kuporna av mjuk fuskpäls och mellan dem sitter ett snyggt spänne. Under kuporna finns en kant i lack, och hela behåns baksida är gjord i ett glänsande lackmaterial.

De matchande shortsen är av kort och tight modell och är upptill försedda med hällor i vilket ett snyggt och glänsande plastbälte med ett fyrkantigt spänne kan fästas.

Handskar och strumpbyxor ingår ej men finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer finns även i kategorierna:
Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer Visa stor bild

Fler bilder på tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer

 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 1 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 2 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 3 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 4 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 5 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 6 Tvådelat julunderklädesset med lackdetaljer, 7

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info