Underklädesset med förkläde, plus size

389 krce-x1951
Underklädesset med förkläde, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Otroligt tjusigt underklädesset med inspiration från en ”maid” då det bl.a. ingår ett charmerande förkläde i setet. Detta underklädesset består av en topp i form av ett förkläde med inbyggd BH. Förklädet är sytt av ett glansigt tyg av satin med dekorationer i form av vacker spets som exempelvis pryder förklädets alla kanter, på sidorna, nedtill och i urringningen. Förklädet är helt öppen i ryggen och har ordentliga kupor som ger rikligt med stöd. Dessa kupor dekoreras av en fin rosett och nedtill ett band i kontrastfärg vilket skapar en smickrande och kvinnlig figur. Förklädet dekoreras även av små söta fickor nedtill med fina rosetter och spets.

Trosorna som ingår i detta set är små och mycket lockande. Trosorna är baktill transparenta och pryds av charmerande volangrader som skapar en söt och lekfull look.

I setet ingår även ett mycket fint diadem av vackert glansigt tyg med en charmig spetskant.

Underklädesset med förkläde, plus size finns även i kategorierna:
Underklädesset med förkläde, plus size Visa stor bild

Fler bilder på underklädesset med förkläde, plus size

 Underklädesset med förkläde, plus size, 2 Underklädesset med förkläde, plus size, 3
Relaterat till Underklädesset med förkläde, plus size: förkläde, underklädesset.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info