Korsett med dragkedja, plus size

399 kr1 319 krSpara 920 kr (70%)sh-x25907
Korsett med dragkedja, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Sexig och förföriskt glänsande korsett i satin med stöttande skenor som både ger en mer slimmad figur samtidigt som de understryker en kurvig kropp. Korsetten har snörning bak som gör det lätt att justera plagget efter ens egen kropp, och den har ett brett och väl synligt blixtlås fram som ökar plaggets råhet och tuffar till dess utseende.

Den utmanande bågformade urringningen gör korsetten förförisk och det är en korsett som väl fungerar vid alla speciella och privata tillfällen. Den är axelbandslös och har avtagbara och reglerbara strumpeband.

Stockings och handskar som visas på bilderna ingår inte.

Detta är en korsett med speciellt utseende som har blivit väldigt populär. Vi rekommenderar den extra starkt.

Material: 100% polyester
Andra underkläder på bilden eller matchande
Korsett med dragkedja, plus size finns även i kategorierna:
Korsett med dragkedja, plus size Visa stor bild

Fler bilder på korsett med dragkedja, plus size

 Korsett med dragkedja, plus size, 2 Korsett med dragkedja, plus size, 3 Korsett med dragkedja, plus size, 4 Korsett med dragkedja, plus size, 5 Korsett med dragkedja, plus size, 6 Korsett med dragkedja, plus size, 10
Relaterat till Korsett med dragkedja, plus size: dragkedja, korsett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info