Midjekorsett med paljetter, plus size

1 319 krsh-x20384
Midjekorsett med paljetter, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Snygg och sexig midjekorsett i elastisk jacquard.

Plagget är följsamt och elastiskt, smiter åt kring kroppen på ett förföriskt vis och kan enkelt regleras efter den egna kroppen genom snörningen baktill, som tillsammans med hysk- och hakknäppningen fram även underlättar av och påtagning. Korsetten har mjuka skenor runt om som formar och fokuserar på en smal midja. Plagget är rikligt dekorerat med paljetter,spets, broderier och glittrande inlägg som förhöjer dess exklusiv känsla och utmanande sexighet. Paljettera skimrar fint när ljuset faller på dem från olika vinklar Det rikligaste mönstret förekommer på framstycket där det också finns dekorer bestående av snörningar som inte är reglerbara, utan endast förhöjer den utmanande och lockande känslan. Längs med hela nederkanten finns en vackert plisserad volangkant.

Avtagbara och reglerbara strumpeband medföljer. Stringtrosa, stockings och handskar ingår inte, men finns att köpa separat.

Tvättråd: handtvätt 40°
Andra underkläder på bilden eller matchande
Midjekorsett med paljetter, plus size finns även i kategorierna:
Midjekorsett med paljetter, plus size Visa stor bild

Fler bilder på midjekorsett med paljetter, plus size

 Midjekorsett med paljetter, plus size, 2 Midjekorsett med paljetter, plus size, 3
Relaterat till Midjekorsett med paljetter, plus size: midjekorsett, paljetter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info