Förförisk sjuksköterska i svart, plus size

879 krce-xm6406
Förförisk sjuksköterska i svart, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna snygga och förföriska svarta sjuksköterskeklänning är avskuren under bysten för att ge ett extra lyft åt bysten. Klänningen har dekorativa snörningar under bysten och en dragkedja som löper från urringningen ner till kjolens överkant. Klänningens urringning och ärmslut kantas av ett smalt rött band.

Klänningens nederdel är avskuren för att få en snygg klockad kjol. I kjolens underkant sitter en snygg röd spetsvolang i flera lager som ger ett snyggt avslut på klänningen. De svarta trosorna har öppen gren och en snygg snörning på baksidan.

Ett snyggt, spetskantat diadem med samma sjuksköterskeemblem som återfinns på klänningen och två söta små armband i spets ingår.

Förförisk sjuksköterska i svart, plus size finns även i kategorierna:
Förförisk sjuksköterska i svart, plus size Visa stor bild

Fler bilder på förförisk sjuksköterska i svart, plus size

 Förförisk sjuksköterska i svart, plus size, 2 Förförisk sjuksköterska i svart, plus size, 3 Förförisk sjuksköterska i svart, plus size, 4
Relaterat till Förförisk sjuksköterska i svart, plus size: förförisk, sjuksköterska, svart.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info