Kinesisk hushållerska, plus size

1 049 krsh-x96276
Kinesisk hushållerska, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

En snygg och stilig maskeradkostym med fina detaljer som föreställer en kinesisk hushållerska med stil. Setet går helt i svart och vitt och består av en klänning, ett diadem, manschetter samt en dammvippa.

Klänningen är kort och ärmlös, med en omlottskärning och ett brett band i midjan som för tankarna till en kimono. Små svarta detaljer pryder såväl bandet som en hög krage i halsen, vilka påminner om klassiska asiatiska knappar. Klänningen är också försedd med ett litet förkläde som knyts ihop till en stor rosett i bak.

Som komplement till klänningen medföljer även ett originellt, kinainspirerat diadem med tofsar och ett broderi, stilrena manschetter med likadana knappliknande detaljer som pryder klänningen samt en dammvippa.

Handskar ingår inte men finns att köpa separat.

Denna snygga maskeradkostym finns i stora storlekar.

Kinesisk hushållerska, plus size finns även i kategorierna:
Kinesisk hushållerska, plus size Visa stor bild

Fler bilder på kinesisk hushållerska, plus size

 Kinesisk hushållerska, plus size, 2
Relaterat till Kinesisk hushållerska, plus size: hushållerska, kinesisk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info