Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size

769 krce-xm6409
Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Läckert maskeradset föreställande en tilldragande servitris och består av en klänning, trosor, behå, huvudbonad, underkjol och förkläde.

Klänningen är sydd i en tight och kort modell med korta ärmar, en fin krage och knappar framtill. Klänningen utgörs av ett glansigt tyg och smyckas på bröstet av ett stort, utmanande nyckelhål.

Över klänningen knyts ett snyggt förkläde med en stor ficka texten ”Coffee, Tea or Me?”. En klassisk huvudbonad medföljer också och skapar den rätta servitrislooken.

Denna fina maskeradklänning levereras med ett utmanande underklädesset. Underklädesset består av en elegant underkjol med en spetskant, en liten stringtrosa som är öppen i grenen och av en sensuell BH. Behån saknar kupor och smyckas av vacker spets och av en rosett.

Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size finns även i kategorierna:
Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size Visa stor bild

Fler bilder på söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size

 Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size, 2 Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size, 3 Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size, 4 Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size, 5
Relaterat till Söt servitris, maskeradklänning i sex delar, plus size: servitris, söt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info