Viktoriansk brud, plus size

2 629 krsh-x7832
* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.
fr. 110 kr/mån med Klarna. Mer info »
2 629 kr

Läckert maskeradset föreställande en viktoriansk brud som inkluderar topp, kjol, bolero, handskar, damask, strumpeband, stockings och hatt. Alla delar går i samma verklighetstrogna färgskala.

Denna maskeraddräkt inkluderar en topp med vackert dekorerade kupor, en ljuvlig spetskant i urringningen, ett parti vid magen som dekoreras av vacker spets och fina pärlor samt nedtill en otroligt söt volangkant av spets. Baktill har toppen en praktisk snörning. Denna fina topp matchas med en lika fin bolero i en kort modell av ett transparent material med söta puffärmar. Dessa puffärmar dekoreras av en fin volangkant av ett blommigt spetstyg. Boleron pryds även av en läcker krage i samma spetstyg och i nedre kant av en vacker volang.

I denna detaljrika maskeraddräkt ingår även en kjol som slutar strax över knäna med många fina detaljer. Upptill dekoreras kjolen av ett läckert transparent tyg som framtill är öppen och kantas in av söta rosetter och fortsätter sedan över baksidan med en volang nedtill. Kjolen pryds även av en bred, romantisk spetskant som baktill sitter i flera rader och matchar mycket fint till den övriga kjolen som utgörs av ett glänsande material. Kjolen dekoreras baktill även av en stor rosett.

Även läckra stockings och ett strumpeband ingår i setet. Strumpebandet är sytt av ett romantiskt tyg och dekoreras av fina rosetter i satin. Stockingsen är sydda av ett följsamt, transparent material och pryds i övre kant av en bred fin spetsbård med ett underbart blommönster.

Klassiska handskar med fina knappar och en liten krage bildar tillsammans med två övriga detaljer pricken över i:et som gör denna läckra maskeraddräkt föreställande en viktoriansk brud komplett. En annan detalj är en smakfull liten hatt i ett glansigt material med ett vackert band, en fin spetsdetalj baktill och en läcker transparent slöja som sitter över ansiktet och skapar en mystisk look. Den sista biten i detta eviga pussel till dräkt är de klassiska damaskerna med fina kragar och pärlor som placeras på benets nedre del. Detaljrikt och helt fantastiskt!

Andra underkläder på bilden eller matchande
Viktoriansk brud, plus size finns även i kategorierna:
Viktoriansk brud, plus size Visa stor bild

Fler bilder på viktoriansk brud, plus size

 Viktoriansk brud, plus size, 2 Viktoriansk brud, plus size, 3
Relaterat till Viktoriansk brud, plus size: brud, viktoriansk.
I fler storlekar: Viktoriansk brud, maskeradkläder

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info