Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size

1 269 krsh-x20505
Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Ett vackert och prinsesslikt nattlinne med justerbara axelband och vadderade bygelkupor som framhäver bysten. Nattlinnet är av kort modell som smiter åt över kroppen, till största del tillverkat i ett transparent material. Kuporna och den främre delen är dock gjorda i glänsande satin. En bred spetsbård pryder kuporna upptill och nedtill är nattlinnet försett med en söt volang- och spetskant. I bak har nattlinnet dessutom en öppning som förföriskt blottar huden.

Detta förtjusande nattlinne finns i stora storlekar och en matchande G-stringtrosa ingår. Stockings medföljer inte men finns att köpa separat.

Material: 80% polyester, 20% elastan
Andra underkläder på bilden eller matchande
Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size finns även i kategorierna:
Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size Visa stor bild

Fler bilder på nattlinne i satin med öppen rygg, plus size

 Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size, 2 Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size, 3 Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size, 4
Relaterat till Nattlinne i satin med öppen rygg, plus size: nattlinne, öppen, satin.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info