Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size

1 209 krsh-x25287
Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Iögonfallande nattlinne i en mycket elegant med samtidigt sensuell modell. Nattlinnet är sytt av ett skirt tyg men plaggets kupor liksom dess nedre kant och ett vackert kryss på framsidan utgörs av en vackert mönstrad, romantisk spets. Nattlinnet pryds av markerade, lodräta sömmar som följer hela plagget och skapar en smickrad silhuett samt pryds det vid kuporna av en charmig rosett.

Till detta nattlinne medföljer en stringtrosa samt avtagbara strumpeband vilka bildar pricken över i:et på denna läckra utstyrsel!

Andra underkläder på bilden eller matchande
Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size Visa stor bild

Fler bilder på nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size

 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 2 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 3 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 4 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 5 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 6 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 7 Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size, 8
Relaterat till Nattlinne med spetskupor och bågformad spets, plus size: nattlinne, spets.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info