Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size

879 krce-x3700
Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Denna vackra babdyoll har ett brett band under bysten som framhäver figuren snyggt innan den vida, paljettbroderade kjolen tar vid.

De bygelförsedda push-up-kuporna kantas undertill av samma vackra paljetter som återfinns på kjolen och mellan kuporna sitter en söt liten rosett. Baktill har babydollen en nyckelhåls-öppning och ett klassiskt BH-spänne i ryggen gör att den kan anpassas för bästa passform och stöd. De smala axelbanden är fullt justerbara och i de större storlekarna har babydollens kjol förlängts för en vackrare passform.

Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size finns även i kategorierna:
Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size Visa stor bild

Fler bilder på elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size

 Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size, 1 Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size, 2 Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size, 3
Relaterat till Elegant babydoll med glamorösa paljettbroderier, plus size: babydoll, elegant.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info