Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer

849 krce-3698
Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer är inte tillgänglig för tillfället.* OBS! Leveranstid bestäms av den vara i din beställning som har längst leveranstid.

Detta eleganta nattlinne får en vacker och glamorös touch av de glittrande paljettbroderierna.

Framtill har nattlinnet en bred panel med gnistrande paljetter och de vackra paljetterna fortsätter även upp på de vadderade push-up-kupornas underkant och ramar snyggt in bysten. Smala spetskanter ramar vackert in paljettpanelerna och mellan kuporna sitter en liten rosett med långa, smala band.

På baksidan sitter en bred, dekorativ snörning som även den ramas in av vackra spetsband. Samma spetsband återfinns även i nattlinnets nederkant och i de två v-formade strumpebanden på framsidan.

Matchande stockings finns att köpa separat.

Andra underkläder på bilden eller matchande
Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer finns även i kategorierna:
Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer Visa stor bild

Fler bilder på glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer

 Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer, 1 Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer, 2 Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer, 3 Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer, 4
Relaterat till Glamoröst nattlinne med paljetter och spetsdetaljer: nattlinne, paljetter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än. Bli först att skriva en recension.

Omdöme

Namn

Vi använder cookies för bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter använda vår site accepterar du att vi använder cookies. Mer info